Nieuws

De tijd van je leven Gepubliceerd op: 22-10-2014 Over deze website
Get Adobe Flash player

De tijdvanjeleven is een initiatief van de Pensioenfederatie.

De brancheorganisatie van niet commerciële pensioenfondsen. Deze site heeft de Pensioenfederatie gemaakt omdat ze het belangrijk vinden dat mensen nadenken over later. Want de tijd van je leven wil je niet alleen nu hebben, maar ook als je later met pensioen bent. 

Als jij straks ook de tijd van je leven wilt hebben, moet je genoeg pensioen hebben. Pensioenfondsen dragen daar aan bij door ervoor te zorgen dat er straks een pensioen op je wacht.

Maar hoeveel pensioen is dat? De meeste mensen hebben geen idee. Sommigen denken dat ze hun laatst verdiende salaris blijven ontvangen. Terwijl anderen denken dat als zij met pensioen gaan de pensioenpot leeg is.

Dat laatste is zeker niet het geval, maar de hoogte van je pensioen staat evenmin vast. Daarnaast hebben jouw acties van vandaag en morgen ook invloed op de hoogte van je pensioen. Op deze site proberen we je daar meer inzicht in te bieden.

 

Disclaimer
Deze website gebruikt cookies om te kunnen functioneren en het gebruik te analyseren teneinde het gebruiksgemak te verbeteren.Akkoord