Nieuws

Uitslag verkiezingen verantwoordingsorgaan Gepubliceerd op: 02-07-2014 De uitslag van de verkiezing van de vertegenwoordigers van de actieve deelnemers in het (nieuwe) verantwoordingsorgaan van de Stichting Bedrijfstakpensioenfonds Waterbouw is bekend.

In het kader van de verkiezingen zijn 2877 kiesformulieren verzonden. Daarvan zijn er 450 terugontvangen (opkomst: 15,6%). 1 van de terugontvangen formulieren was ongeldig omdat meerdere hokjes waren aangekruist. Er zijn dus 449 geldige stemmen uitgebracht op de 6 kandidaten.

Verkozen tot vertegenwoordigers van de actieve deelnemers in het (nieuwe) verantwoordingsorgaan zijn:

-               J.F. Lanser

-               L.E. Noteboom

-               B.C.J. Veltman

-               C. Zuidweg

Wij feliciteren hen met de uitverkiezing en wensen hen veel succes bij hun werkzaamheden, samen met de vertegenwoordigers van gepensioneerden en de werkgevers, in het (nieuwe) verantwoordingsorgaan en zien uit naar een goede samenwerking.

De heer Beerens en de heer Hulsebos zullen derhalve geen zitting nemen in het verantwoordingsorgaan. Wij danken hen voor hun kandidaatstelling.

De heer Hulsebos bedanken wij daarnaast voor zijn inzet de afgelopen jaren in de deelnemersraad van het fonds.

Disclaimer
Deze website gebruikt cookies om te kunnen functioneren en het gebruik te analyseren teneinde het gebruiksgemak te verbeteren.Akkoord